Rebem el Premi “The Global Ambassador Lifetime Achievement Award”

El nostre Gerent, Albert Ponjoan, ha rebut el premi otorgat per la National Pest Control Association dels EEUU y per Univar, “The Global Ambassador Lifetime Achievement Award”. És el primer cop que aquest premi s’otorga a persones que han dedicat els seus esforços per a unificar la indústria del Control de Plagues a nivell mundial, i, en aquest cas, s’entrega per la dedicació de Albert Ponjoan per aconseguir que les associacions dels Estats Units de Amèrica del Nord i les Europees treballin unides.

En concret, en rebre el premi, es va destacar que “Albert Ponjoan ha merescut el premi per ser un líder que ha permès la unió de la indústria del control de plagues. Ha dirigit la cooperació entre les associacions espanyola (ANECPLA) i Catalana (ADEPAP), i la Nord-americana (NPMA), ha sigut pioner en introduir nous mètodes i tecnologies a Espanya per el control de plagues tals com l´’us de criteris de sostenibilitat (programa Going Green, NPMA), ús de gossos per la detecció de xinxes dels llits, ús de tècniques de calor (ThermoNox, cambres de calor), i ha estat President de ADEPAP, membre de la Junta Directiva de ANECPLA i ha contribuït de diverses formes amb CEPA (Associació Europea de Control de Plagues)”.

Va rebre el premi durant la passada edició de PestWorld (la fira de control de plagues més important del món) que, organitzada per la NPMA, va tenir lloc a Orlando (Florida) els passats dies 21 a 24 d’Octubre.

Barcelona, Noviembre del 2014.

Comments are closed.