Qui som

Benvinguts a Depec, la seva empresa de Gestió Sostenible de Plagues.

Gestió: La Gestió de Plagues va més enllà del Control de Plagues. No ens limitem a eliminar les plagues que puguin afectar-los. La Gestió de Plagues és un concepte molt més modern i implica una estratègia Pro-activa que modifiqui els factors que permeten que existeixi una plaga. D’aquesta manera no només s’elimina la plaga existent, sinó que es tracta d’evitar que es torni a produir de nou.

Sostenible: Sempre prioritzarem l’adopció de mesures pro-actives que resolguin un problema generat per plagues, i ho farem de forma que es minimitzi l’impacte dels nostres serveis sobre el medi ambient. El nostre compromís és sempre buscar i oferir alternatives que gràcies a la innovació, la formació i a l’ús de noves tecnologies, permetin reduir l’ús de biocides i mantinguin la sostenibilitat del planeta. Protegirem la salut i la seguretat dels nostres tècnics i dels nostres clients.

Els nostres esforços es centren a reduir l’ús de biocides i a utilitzar estratègies de control de plagues ambientalment responsables a la vegada que li proporcionen les solucions més efectives. Estem totalment compromesos amb la preservació del medi ambient i a la protecció de la salut, la seguretat i la propietat dels nostres clients.

A Depec ens prenem tot el temps necessari per conèixer i entendre la seva empresa i les seves circumstàncies, treballant amb vostès, per a dissenyar, desenvolupar i implementar programes que li proporcionin protecció per a la seva marca, que siguin adequats per a la seva indústria, el seu negoci, la seva llar, i els millors pels seus treballadors i clients.

Comments are closed.