Líders en innovació

  • THERMONOX. Som pioners en l’ús d’estratègies de calor per a controlar les plagues. llegir més.
  • TRACTAMENTS AMB CANINS. El primer gos, i de moment únic a Catalunya i a tota Espanya, entrenat per a detectar xinxes de llit i que treballa de manera continuada va arribar al nostre país al Maig de 2011.
  • BIOCONTROL. Hem iniciat, amb gran èxit, el nostre programa Biocontrol que de manera totalment ecològica, mitjançant l’ús de bacteris i enzims, elimina el biofilm que afavoreix l’aparició de plagues diverses, evita l’aparició de bacteris potencialment perilloses especialment per a la industria alimentaria i controla les olors que sovint es generen a tubs i conductes diversos.
  • ECOGESTIÓ. La mateixa eficàcia de la gestió de plagues però utilitzant estratègies que protegeixen de forma més intensa l’ambient. Li protegirem contra les plagues a la mateixa vegada que protegim el planeta – I PODEM FER-HO.
  • Pioners en sistemes de gestió que garanteixen la total traçabilitat dels nostres serveis. Per mitjà de sistemes QR podem conèixer en tot moment quan han estat inspeccionats els punts de control de la seva empresa/finca (dia/hora/minut/segon) fet que garanteix envers tercers la completa realització dels serveis contractats.
  • TECNOLOGIA PER A LA DETECCIÓ DE LES TENDENCIES DE LES PLAGUES. El nostre programa TDTP es basa en la generació de mapes acolorits que mostren els punts on hi ha més activitat de plagues. Comprovant les tendències podem identificar les zones que mostren major nombre d’incidències. Això ens permet elaborar estratègies de gestió basades en criteris objectius.
  • SECUROX. Mitjançant l’ús del diòxid de clor oferim serveis de control de legionella per a instal·lacions complexes on es produeixen brots de legionella amb alguna freqüència. Si aquest és el seu cas, li oferim la millor solució. Tecnologia disponible per a la potabilització d’aigües. Llegir més.
  • Nou programa d’ús del buit + gasos (inerts o CO2) per a eliminar les plagues. Actualment ja disponible per a la protecció de productes alimentaris i agroalimentaris. En breu estarà disponible per a el control d’insectes de la fusta, especialment, corcs.
  • Ja en marxa un nou programa de cambra de calor amb ús pel control de xinxes de llit. Ideal per a tractaments a llars particulars, albergs i hotels, per a tractar matalassos, somiers i mobiliari divers com sofàs, així com permet el tractament de la roba.

El nostre gerent donant una conferència sobre xinxes dels llits en PestWorld 2011 (Nova Orleans)

El nostre compromís: Seguir innovant per a poder oferir-los sempre la última tecnologia en gestió de plagues.

Aquest compromís no seria possible sense els nostres continus programes de formació. Tot el personal de l’empresa participa de manera activa en els programes formatius que realitzem periòdicament. Per a garantir la seva efectivitat, es completen amb exàmens i amb formacions específiques pel personal qualificat.

Oferint Servei de Màxima Qualitat als Nostres Clients

L’èxit de Depec, és el resultat directe de la nostra inversió en coneixement i formació. Coneixement i Investigació de noves tecnologies aplicables al nostre sector, Formació continuada de tot el nostre personal, no només del personal tècnic. D’aquesta manera podem oferir-los un servei global des de la persona que rep una consulta telefònica, fins al tècnic que realitza els serveis. Aquesta formació continuada permet que els nostres tècnics augmentin els seus coneixements permetent oferir-los serveis de màxima qualitat. Aquesta estratègia ens ha permet anar creixent i cada vegada millorar més. Els nostres clients valoren la nostra aposta per a la qualitat en el seu sentit màxim.

Comments are closed.