Consell de la setmana

Estructura del edificis

Coneix l’estructura dels edificis de la seva empresa?

Aquesta sembla ser una pregunta que té una resposta òbvia, però no sempre és així. Un edifici/nau va modificant-se amb el temps i és probable que el seu no constitueixi una excepció. Hi ha plantes alimentàries que originalment van ser concebudes per realitzar en elles processos molt diferents, en altres casos, es poden haver realitzat canvis per poder emmagatzemar de forma eficient volums més grans, nous tipus d’equipaments, oficines properes a punts determinats, etc..

Una qüestió que freqüentment està relacionada amb això és l’aparició d’espais buits que queden, per exemple, darrere d’unes oficines que ja estaven a la nau, o espais buits que queden darrera de magatzems de productes mantinguts a temperatures controlades. Les estructures amb dobles parets, si no estan ben construïdes o mantingudes, poden deixar accessos als espais buits entre elles. Extensions dels edificis o els falsos sostres són altres situacions comunes que trobem i que conformen espais buits.

Vigili a fons les estructures dels edificis de la seva empresa i conegui els punts febles abans que puguin convertir-se en un perill per als seus processos productius.

Comments are closed.