Consell de la setmana

Drenatges

Inspecciona l’exterior i la teulada de la nau per comprovar l’estat dels sistemes de drenatge d’aigua amb regularitat?

Un bon drenatge al voltant dels edificis de l’empresa és essencial per protegir l’estructura dels mateixos, per prevenir que el fang entri en el seu interior, i per evitar que hi hagi elements que puguin ser atractius per als rosegadors. Els ratolins poden aconseguir les seves necessitats d’aigua diàries directament dels aliments que consumeixen i podran sobreviure fins i tot si no tenen accés a aigua, no obstant això altres rosegadors com les rates, necessiten accedir a aigua per poder beure i aconseguir el líquid que necessiten cada dia.

Durant èpoques de sequera, altres plagues com les abelles, les vespes o altres insectes indesitjables es veuran atrets per la presència d’aigua. Les aus també descansaran i niaran al costat de zones on hi ha aigua.

Inspeccioni els exteriors i la teulada dels edificis i naus de la seva empresa. Busqui l’existència de zones on hi ha aigua estancada i asseguri’s que els drenatges no estan bloquejats per plantes, residus, fulles o altres elements. Revisi la seva teulada regularment i asseguri’s que està neta de residus i fang. Els desguassos han d’estar nets perquè l’aigua flueixi i es porti l’aigua lluny del seu edifici.

Comments are closed.