Consell de la setmana

Barreres de protecció contra plagues

Quantes zones de protecció conté el seu programa de control de plagues?

A certes zones o en algunes èpoques de l’any on s’observa un increment en l’activitat de rosegadors, s’han de crear diferents “capes” de protecció per eliminar la possibilitat que les rates i els ratolins accedeixin a la seva empresa.

La primera “capa” o barrera de control ha de consistir en la instal•lació de sistemes de monitorització que protegeixin el perímetre exterior del recinte de l’empresa. També podrà haver-hi una barrera que protegeixi el perímetre exterior de cada nau o edifici i que constituiran la segona “capa” o barrera de control. La tercera “capa” o barrera la formaran punts de control interiors que protegiran, principalment, potencials punts d’entrada de rosegadors. Aquest pla permetrà crear zones de protecció que eliminarà visitants no desitjats, i, en el cas que un rosegador aconsegueixi accedir a l’interior de naus o edificis de l’empresa, evitarà que pugui moure’s lliurement per àrees sensibles.

Usi l’anàlisi de tendències que li proporcionarà la seva empresa de control de plagues per determinar la possible necessitat d’implantar algunes millores. Asseguri’s que el seu programa de control de plagues sigui més proactiu!

Comments are closed.