Consell de la setmana

Magatzems automatitzats

Disposa d’un sistema automatitzat en el seu magatzem?

Els magatzems automatitzats, que són operats per robots i sistemes de software, estan sent cada vegada més populars a causa de l’estalvi que representen en temps i personal. Aquests sistemes es poden dissenyar per adaptar-se als requeriments de cada empresa i augmenten l’eficiència de les operacions que es realitzen en el magatzem o al centre de distribució.

Un dels problemes que presenten aquest tipus de magatzems automàtics és la dificultat d’accedir a ells durant les hores en les quals estan operatius. Els sistemes robòtics no es poden parar habitualment per permetre l’accés al seu interior. Per això, quan cal netejar-los és necessari realitzar una correcta planificació per avançat.

Hi ha hagut reptes relacionats amb la poca accessibilitat a aquest tipus de magatzems. L’existència de pallets trencats, vessaments, presència de plagues i fuites d’aigua dels sostres (especialment si el magatzem s’ha construït com una extensió de l’edifici original) poden no ser detectats ràpidament.

Si a la seva empresa hi ha un magatzem automatitzat, asseguri’s que està dissenyat per evitar que les plagues puguin accedir a ell. A més, asseguri’s que tant la neteja com les inspeccions que es realitzen en el magatzem, es realitzen amb el màxim nivell d’eficàcia.

Comments are closed.

SERVICIOS DEPEC, S.L. NENA CASAS, 71 08017 BARCELONA
Mapa web | Legal
©Depec 2016

934050140